Få dyppet stilken med øyeblikksbilder

  

Øyeblikksbilder er ett av de viktigste verktøyene på tinder. Bruk de riktig og lur deg inn  i trusa på en hver tinderbabe.

Her får dere noen DO's og DONT'S fra tinderdåsenes perspektiv.

  

 

Skjerp deg Bård. Tinder handler om å late som at du er verdens feteste menneske. Da er det dummeste du kan gjøre å meddele til alle dine potensielle knulledukker at du ikke har noe å gjøre på lørdagskvelden.

Lørdag er tinder-hook-upens dag. Da må du være fristende på øyeblikksbildene hele kvelden, så i 3-4 tiden sender du en klar og tydelig melding om hvordan du skal sprenge lykkehullet hennes.

 


 

 

"Denne karen blir det mye fitte på tenker jeg!" (Når jeg skriver "" så mener jeg det ironisk. Altså at jeg ikke tror at han får mye fitte.)

 


 

 

 

Her begynner det å ligne på noe. Svømmekropper er noe av det deiligste som finnes. Dette er måten å jukse seg til en svømmekropp på tinder. Bare ta bilde av ett basseng, skriv hvilken som helst lengde (bare det er langt) og alle vil tro at du er verdens sprekeste fyr.

Flipper var dessverre bleikfeit på ett annet bilde, så han lurte ikke meg...

 


 

 Engelske sitater er noe som får min labia majoris til å riste. Jo dypere jo bedre. Hvis jeg ikke en gang skjønner hva personen mener, er det det beste. Er ikke noe som får deg til å sveve rundt i det smarte doktor hodet mitt som ett bunnløst engelsk sitat.

Hvis du ikke kan noen sitater, så gjør som våres venn her og bare skriv noe dritt på engelsk.

 


 

 

Jenter får aldri nok av å vite hvor ofte du trener! Hvis du har ålreit kropp, så ta bilde av deg selv i baris hver dag, og sleng på noen trenings-emoticons. 

Da er det bare å gjøre som Flipper, å ta på seg badehetta, for da kommer du til å bade i vulva.

 


 

 

Flott pose, deilig kropp, koselig hytte. Jeg ville kanskje lagt på meg ett par kilo muskler før jeg poserer som en gresk gud, men han gir av seg sjæl. Her er det klart og tydelig en god dose selvtillit  - Turn ON!

 


 

 

Venner + duckface = suksess! Her har vi det gøy! Party, venner og god stemning. Bonus for å ha med ei digg skløtte under armen på bilde for å gjøre meg småsjalu. Ble våt i trusa da jeg så dette øyeblikksbilde. Dette er en person jeg vil bli kjent med!

 


 

Fake it till you make it, er vel mantraen til øyeblikksbilder. Trening, party og noen søte selfies blir tatt imot med likes fra oss jenter.

 

Det kommer flere tips og triks til øyeblikksbilder som får drømmepartneren din til å smelte strengen. Så det er bare å smøre seg med tålmodighetskræm.

 

 -Lureline

 


 

Én kommentar

Bjørn Åge

17.04.2015 kl.10:21

Detta her liker jeg! Keep the good times rolling.

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits