Fra åpningsreplikk til paringsdans

  

Hei og velkommen til nytt veiledningsinnlegg her hos Doktor Tinder!

Tipper dere frådende Tinder-pasienter er klare for å få gjort Tinder-livet deres langt bedre enn det er i dag. Jeg kan kjenne den forventningsfulle hjerterytmen deres gjennom stetoskopet mitt helt hit!

Her kommer det noen eksempler på hvordan man kan åpne en tindersamtale for å få seg litt kølle i slufsa.

  

 

Regel #58: Bruk det du har! Ja, ser du noe som kan brukes i en seksuell sammenheng, så bruk det for alt det er verdt. Her kunne jeg skimte en kjøkkenmaskin på ett av profilbildene, og det var jo helt prima for å få satt i gang samtalen.

Her drukner samtalen i seksuelle undertoner, og det er utrolig viktig for at køye-aktiviteten skal bli het når dere først møtes! Bare synd Baker-Hansen kom med en så tørr pappa-vits, for her kunne det blitt servert brød til han.

 


 

 

Regel #201: Bruk språklige bilder som er åpen for tolkning hos motparten. Man vet jo aldri helt om samtalepartneren er like down for sexual action som en selv. Det kan derfor være lurt å skrive noe som kan ha to betydninger.

La Baguette her tolket nok min kommentar som noe seksuelt, likevel var han tydeligvis ikke like tent på meg, som jeg var på han... Jeg sikter til "den er slapp og henger rett ned!". Det skriver du ikke til en chica du kunne tenke deg å penetrere i kløfta. Han ble fort blokkert og slettet!

 


 

 

Regel #95: Tilpass deg situasjonen. Ja jøss, dette er en regel som i grunn gjelder i livet generelt, men kanskje aller viktigst på Tinder! For å sikre deg en snabel mellom bena må du se etter hva Tinder-matchen din liker. Lars Monster så ut til å være en hardbarka friluftsmann og jeg handlet deretter. Og her fikk jeg i aller høyeste grad napp! 

 
 

Regel #149: Gi komplimenter! Det er riktig at man skal være litt hard-to-get og ikke by for mye på seg selv med en gang, men av og til kan det være like effektfullt med et aldri så lite kompliment. Spesielt hvis det er noe seksuelt i det også.

Gutter med selvtillit = kåte gutter, og det er nettopp det vi er ute etter på Tinder. For å få ligge må man være en fristerinne og kåte opp gutta. Feilkilden i denne samtalen ble dessverre siste kommentar hvor jeg ærlig fortalte om en preferanse i senga. Det burde jeg ikke gjort, for da levde Prippen opp til navnet sitt og var nettopp dette; prippen. Fuck you!! 

Da takker jeg for dette veiledningsinnlegget og jeg håper på tilbakemeldinger på hvordan Tinder-reglene har fungert for dere. I neste innlegg kan det hende jeg deler et par frekke og deilige profiler som er verdt å hente inspirasjon fra for guttene. Toodles!

 -Lureline

 


 

3 kommentarer

siljekvist

16.04.2015 kl.23:17

Haha gode tips!

Lureline

16.04.2015 kl.23:20

siljekvist: Og dette bare tuppen på venusberget! ;)

siljekvist

16.04.2015 kl.23:20

hahahha jeg tviler ikke :D

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits