Matcher som catcher sexy snatcher

  

Kan pasienten være vennlig å ta av seg buksene og på overkroppen?

Vi skal nå ta en kikk på hvordan dere gutta skal sprite opp profilene deres. Følg disse tipsene, så vil dere rulle i kåte og klare matcher!

  

Gjør som Adam og skriv litt om hobbyene dine. Han er helt tydelig interessert i klatring og leter etter en match som kan sikre han i veggen. For dere klatremuser der ute er det bare å slå til!

Adam har kanskje en litt umotivert positur på bildet, men han bærer kroppen med en rolig selvtillit. 

 


 

Denne gutten er med på tindernotene! Store kæller med naturlig syden-tan får meg til å sprute av glede i hvertfall. Viser kroppen helt til roten av kondomslukern, med sin nyshavet kropp som glinser i ett slags blacklight, som en bola nakenkatt.

Det er nok ikke bare jeg som vil at Bruno skal klikke på soverrommet mitt som en okse i en porselensbutikk. A+ 

 

Vær klar og tydelig i beskrivelsen av deg selv, som godeste Stein her. Gjør deg litt kostbar og sånt shit. Og hvis du ikke har selvtillit til å vise tatoveringene du har gjemt, så for guds skyld fortell om dem!

Og ja Stein, du er helt sikkert mye morsommere å se på naken, jeg hadde garantert ledd meg i hjæl! 

 


 

Det er ikke noe galt i å dele sine fetisjer på profilen. Dette tenner oss som har samme lyster i sengen, og gir ikke noen overraskelser når vi skal sette i gang med svett elskov.

Kinky-Kåre er midt i en sesjon med blod/scat-play og deler dette med stolthet til sine vordende matcher.

 Hvis du har ett spennende yrke, så del det! Ett eksotisk yrke + yrkesstolthet vekker interessen min i hvert fall.

Det er ikke noe spørsmål om at hva man jobber med er en populær konversasjon starter. (selv om jeg personlig liker å være mer rett på sak)

 


 

Mulighetene er uendelige på hvordan man skal få tommelen til baben i den andre enden til å sveipe mot høyre. Vær kreativ, ærlig og leken så skal du se at du får mer å jobbe med på tinder, enn en enarmet murer i Bagdad.

God Bedring!

-Lureline 

 


 

3 kommentarer

hvaiverden

17.04.2015 kl.15:41

Hei. Jeg lurer på en ting. Hvordan kan man som katt profilere seg best på tinder?

Lureline

17.04.2015 kl.15:51

hvaiverden: Hei hvaiverden. Som katt på Tinder følger det en del utfordringer med. For det første er det svært vanskelig å finne folk som vil bli kjæreste/ligge med en katt, så det gjelder å kamuflere at man er et dyr med pels så godt det går. Du må rett og slett fokusere på close-ups. Close-up av rumpehullet er et bra førstebilde fordi det like godt kunne tilhørt et menneske, og folk blir kåte av rumpehull. Deretter bør bilde to være av et øye, for det kunne, hvis man legger godviljen til, også tilhørt et menneske. Noen flere bilder enn det tror jeg ikke det er mulig å ha før man avsløres. Det er nå du må begynne å skrive en tiltrekkende bio/beskrivelse av deg selv. Egenskaper kan være at du er kjærlig, kosete, selvstendig, leken og trofast. Jeg hadde i hvert fall hevet meg etter like-knappen om jeg hadde fått dette servert. Lykke til!

hvaiverden

17.04.2015 kl.15:55

Mulig jeg kan skaffe meg litt lakk og lær, og forsøke overbevise om at jeg er bear. Takk for svar!

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits