Tøm rognpåsan over regelboka

  

Kjære pasienter. Målet med Tinder er jo å finne kjærligheten - i the grand canyon mellom låra, og dermed tar jeg igjen opp regler man skal følge for å få pult. Er det noe jeg kan og har erfaring med, så er det Tinder-knull.

Har fått spørsmål om hvor mange jeg har ligget med fra Tinder, og jeg kan faktisk avsløre at nummeret nærmer seg 700. Dette til ettertanke for de som har tvilt på min ekspertise

  

 

Regel #71: Ha "The Game" i bakhodet. Her driver jeg, som dere kanskje kjenner til, med det som heter negging. Negging vil si at man sjekker opp noen ved å pakke inn en negativ bemerkning i et kompliment. Jeg komplimenterer med at han er brun og fin, men måten det er skrevet på får frem at han kanskje er litt for brun. Latterlig brun rett og slett.

Når jeg driver med negging på byen, blir det alltid napp i slurvedåsa, og negging over Tinder er heller intet unntak. Dere ser det ikke her, men neste melding var at han spurte om nummeret mitt, og jaggu endte vi ikke opp i leiligheten hans på Stovner bare noen timer etterpå. Negg i vei! Det gjelder både jenter og gutter! 

Regel #8: Jo rikere, jo bedre. Mange har sikkert gått på den smellen at dere møter han dritkjekke fra Tinder og så viser det seg, når dere skal hjem til han for å dyppe laksen i biffen, at han bor i en hybel på 20 kvadratmeter. Det vil vi ikke ha noe av, så det kan det være greit å forsikre seg om at vedkommende er rik før et eventuelt møte.

Husk at skinnet kan bedra; man bør alltid spørre rett ut! Den dyre klokken han har på armen kan være fake, og armanidressen kan være arvet fra den rike kameraten som har lagt på seg av all den iranske kaviaren han har dyttet i seg. 

 
 

Regel #503: La gutta svette. Du skal ikke bare være hyggelig og grei. Husk at gutter er glad i en utfordring, og hva er vel ikke en bedre utfordring enn å gjøre hun fornærmede dama på Tinder glad og deretter pule henne sanseløs? For å si det på en annen måte; du skal aldri være for grei å ha med å gjøre. Det blir bare kjedelig, og det er ingen skikkelig jakt inne i bildet.

Husk at sex er primitivt, og at man i gamledager løp etter kvinnfolka inne i jungelen, før man kastet seg over dem og tok dem opp etter et tre, enten de ville eller ikke. Man skal la seg jakte på om man vil ha litt action i kusa. 

Regel #95: Tilpass deg situasjonen. Da det hadde gått 10 minutter og Sjur ennå ikke hadde svart på den første "Hei!"-meldingen, så skjønte jeg at jeg hadde å gjøre med en sjenert fyr. Da er det bare å gjøre som regelen sier; å tilpasse seg situasjonen.

Da jeg hadde diagnostisert Sjur som ekstremt sjenert, skjønte jeg at han trengte litt ekstra pleie, og kjørte dermed på med diverse hilsner for å dytte han over the edge og få han til å svare meg. Dagen etterpå fikk jeg en melding av moren til Sjur (via Tinderen hans ja...) om at han var ute av stand til å svare ettersom min Tinder-hilsen hadde blitt for mye og han var nå innlagt på psykiatrisk avdeling på Lovisenberg sykehus. Jeg anbefaler ingen å besøke han, ettersom det kan føre til et tilbakefall nå som han endelig begynner å bli bedre.

Men dere! Dette trikset hadde funket på alle andre enn Sjur, så regelen gjelder fortsatt! Ingen regel uten unntak, right?

 

Regel #298: Vær varsom under trakasseringen. Av og til støter man på folk som ikke er i stand til å takle den seksuelle trakasseringen de blir utsatt for. Hvis du tror du har møtt på en slik en, en som ikke tåler å bli trakassert altså, så bør du faktisk be vedkommende om ikke å anmelde deg øyeblikkelig. Man kan bli overrasket over hvor greie folk kan være, om man bare ber pent om ting.

Stemningen i denne samtalen ble faktisk så bra igjen, etter at jeg hadde forsikret meg om at jeg ikke ble anmeldt, at vi endte opp med å ha samleie noen dager etterpå. Et bra ligg, det der. 

  

Da takker jeg for nå, og håper deres seksuelle frustrasjon er så godt som borte neste gang dere hører fra meg. God søndagskveld videre.

 

 -Lureline

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits