Advarsel til guttene

  

Jeg har fått innsendt en del klager fra gutter om at metodene mine ikke fungerer. Men her er det gutta som ikke har fulgt med i timen. Sjekkereplikkene er laget for jenter! I de postene jeg har tips til gutter, spesifiserer jeg det til å begynne med.

Jeg skal vise eksempler fra en frustrert tinder-pasient, så ikke dere går i den samme fellen.

  

 

Her har pasienten prøvd å følge Regel#58 - "Bruk det du har!". Pasienten fant ut at Tante-rød var flink til å spikke, og ville bruke dette for det det var verdt. Funket dårlig.

Jenter er mer rafinerte og classsy enn gutter, og trenger litt oppvarming før man kan ta opp spikkekunnskapene.

 
 

Ett godt forsøk av pasienten, men han ble slettet like etter samtalen. Det gjenstår å se om det blir opprettet ny kontakt om sju uker.

 


Etter en rekke avslag ble pasienten så desperat at han økte oppdagelsesavstanden til maks. Da får jenta med en gang en enkel unnskyldning for å ikke møtes for litt sengepolka.

Hold oppdagelsesavstanden så kort som mulig, slik at det bare er å smelle på seg tøflene og dra rett hjem til hun for å røske litt i rotta.

  

Meldingen kom aldri. Når gutter bruker mine aggresive metoder hender det at jentene prøver å vri om samtalen til mer  useriøse temaer, som å "bli kjent". Havner dere i en slik situasjon så er det bare å jobbe på, og endre temaet til det som samtalen egentlig skal handle om; hvor fort kan vi få kobraen like hard som ett par hakkespettlepper.

  

Vit når slaget er tapt. Her gir peach en tydelig beskjed om at det ikke er noe hunplugg å få, da er det bare å slette og rapportere henne for useriøst bruk av tinder, og gå videre til å sjarmere neste match.

 


 

Ellers fikk jeg bare tilsendt en del eksempertinder-kviger som ikke svarte og/eller slettet han like etterpå:


 

  

   

Vi kommer tilbake til hva gutta må gjøre for å få temmet tinder-tisselura, men nå i første omgang får dere bare eksemplene på hvor ille det kan gå.

Våres triste og modige pasient måtte lære på den vanskelige måten, slik at du slipper. Som plaster på såret fikk han dytte høna til undertegnede.

 

-Lureline

  

Én kommentar

Lithanna

20.04.2015 kl.20:57

Ha ha ha bra replikker i retur må jeg si ;)

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits