Øyeblikksbildene som får det til å nappe i lefsa

  

I dag er det nok en gang duket for øyeblikksbilder som får det til å svulme i glefsa til las Tinder-chicas!

Her kommer det altså eksempler på gode øyeblikksbilder som jeg regner med har nådd maksimalt antall likes, og ført til en del action under dyna til øyeblikksbilde-eier.

 Følg med!

    

 

Vel jenter, jeg vet ikke hvordan det står til med dere, men dette bildet får det i hvert fall til å dirre i mitt kjønnsorgan. Denne medisterpølsen skulle jeg gjerne holdt i fangenskap i knipet jeg har mellom låra. I tillegg ser jeg en antydning til en nydelig strikkegenser som jeg kunne tenkt meg å snuggle etter elskovsakten.

En flott kjepp og en flott genser! Bra!

 


 

 

Det denne fyren her har gjort riktig, det er å få med mest mulig snacks i ett bilde. Vi ser hans muskuløse overarm, hans spenstige bryst, hans lekre krageben og hans nydelige øyne (hvis vi ser bort i fra sensuren jeg har måttet legge på...). I tillegg til dette har han lagt på teksten "så trøtt:/", men det var vel bare en unnskyldning han skrev for å ha en grunn til å legge ut denne orgasmen av et bilde.

Et slikt bilde trenger ikke tekst, men det er ikke så farlig om dere har det heller. Er du i bestittelse av slike flotte kroppsdeler som denne fyren her, så legg ut samme type bilde! Da får du jenter som ville slikke kukken din kastet etter deg!

 


 

 

Vi får aldri nok treningsbilder på Tinder! Det er så digg å tenke på at dere svetter for å se bra ut for oss! Og det beste er jo om vi er så heldige og får se resultatene av treningen, gjerne i form av en deilig six-pack og svære biceps.

Hiv dere inn på nærmeste treningssenter gutta, det vil betale seg tilbake i løpet av kort tid!

 


 


 

Vi får faktisk aldri nok av kjøttfløytene deres. Ekstra pluss om den er like svær som her, kombinert med en flott og veltrent mage og armer.

Det som også gjør dette bildet ekstraordinært, det er at kameraten vår her har markert bildet med #YOLO! Det er jo ikke så kult med gutter som legger ut kukkbilder kontinuerlig, så hvis du legger til #yolo kan vi tro at dette er noe som også er litt sprøtt, selv for en crazy Tinder-kjekkas

 
At sportsgutta er populære hos jentene, er det ingen tvil om. Og kanskje er de enda mer populære for jentene på Tinder. Vis at du er sportsinteressert og jentene vil åpne the golden pussy for deg.

En bonus med dette bildet er også at man ser at Tore har satt seg på bussen og tar dette snikbildet av seg selv, selv om han synes det er litt flaut med selfies i offentligheten. Likevel går han gjennom disse ubehagelighetene, for å tilfredsstille sitt eksponeringsbehov og Tinder-jentenes sultne iver etter kjekke mannfolk. Skal vedde på at Tore fikk seg en ekstra økt etter fotballtreningen.

  

På dette øyeblikksbildet har Tulle-Tor gjort noe skikkelig tullete! Han har antakelig bladd gjennom kamerarullen på mobilen sin da han skulle plukke ut et bilde til Tinder, og så sett et bilde der han syntes han så flott ut. MEN! Han så jo ikke at dette bildet var lagret fra snapchat og at det skjuler seg en snap-tekst på bildet! Nei, for på miniatyrbildene i kamerarullen, så ser man ikke tekst som står lenger ned på bildet!

Dette må dere være obs! For det er ingen jenter som tenner på gutter som lagrer snapchat-bilder av seg selv, fordi de overaskkende nok synes de så så kjekke ut.

Dette er altså et eksempel på noe dere ikke bør gjøre, i motsetning til alle eksemplene over!

  

Da håper jeg det sitter mange frustrerte Tinder-sjeler der hjemme som drar nytte av dette innlegget om gode (og ett dårlig) øyeblikksbilder. Så da er det bare å hive seg på Tinder og legge ut et nøye gjennomtenkt øyeblikksbilde! Det blir det pulings av!


-Lureline

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer!

Kategorier

Arkiv

hits