How to gain dick with your pussy

  

Hei alle sammen!

Det er vår ute, og guttene er våryre som bare det! Det har ført til min tilstedeværelse i et tjuetalls senger de siste dagene, og dermed også mitt fravær her på bloggen. Det beklager jeg, for jeg hadde ingen anelse om at det var så vanskelig å kombinere blogg med et velfungerende sexliv. Det skal det bli slutt på nå, for jeg skal være flink og effektiv og få til begge deler!

I dette innlegget skal jeg ta for meg hvor effektivt det kan være å chatte på engelsk på Tinder! 

  

 

Det gjelder å sjarmere der det sjarmeres kan. Hva er vel mer sjarmerende enn å spørre om ikke Tinder-partneren din kunne tenke seg klitorisen din og det som følger med?

Enda bedre blir det på engelsk, ikke bare fordi jeg personlig er drittlei norsk, men også fordi det av og til flyter litt bedre på engelsk. 

 


 

 

En annen fordel med å kunne engelsk, det er jo at man danner seg et nettverk utenfor det nisselandet vi bor i; Norge. Ikke bare gjør det engelske språk at vi får ligge med utenlandske tinder-kjekkaser, men kanskje vi også en dag kan ringe fyren opp igjen og spørre om han har en ledig jobb i den bedriften han eier.

Da er det viktig at han husker deg som hun løse fra Tinder som ligger med alt og alle, for slike kvinner er gull verdt i et arbeidsmiljø. Du vil definitivt få jobb!

 
 

Utenlandske menn kan være langt mer sjenerte når det kommer til å snakke skittent enn det norske menn er. Det kommer nok av at man i utlandet er, om mulig, enda mer opptatt av å ikke diskriminere kvinner ved å trakassere dem seksuelt, enn det vi er i Norge.

Det bør være grenser for prippen man skal være som kvinne, og jeg synes ikke man skal føle seg krenket bare fordi noen spør om ikke de kan stappe tissen sin opp i din.

Poenget her er: Trå varsomt, og lat som du tuller hvis den utenlandske tinder-matchen ikke er med på å snakke om kjønnsorganer med det første. (Da må man bare varme dem opp litt lenger) 

 
Når Logan her spør om hva han vil få ut av denne "avtalen" , så skjønner vi med den gang at han er ute etter en liggepartner. Da skal man ikke være vanskelig å be, og være rask på avtrekkeren med å be inn til the holy rat, altså fitta.

Jo fortere man kan komme seg til køya for å krølle laken, jo bedre. 

 
 

Denne pornostjernen av en mann er særdeles flink til å terge og tenne meg. "That's for me to know and for you to fin out" - Herregud det kiler i kjønnsorganet mitt nå!

Vi skjønner her at Peter er helt med på et lite samleie, så da er det bare å dra av seg undertøyet og hive på seg yttertøyet og komme seg av gårde for så å bli rævkjørt i vagina. 

  

Da takker jeg for nå! Jeg må nesten komme meg av gårde i all hast, for jeg har nemlig hele TRE avtaler i kveld. Tror dere kan gjette hva de avtalene går ut på. 

Hva tror dere jeg skal i kveld?

 

-Lureline 

   

3 kommentarer

Mikael

28.04.2015 kl.11:06

Hva jeg tror du skal i kveld? Jeg tror du skal ut å ligge med folk fra Tinder

Cecilie Roxanne AntiStar

05.06.2015 kl.00:44

har du slutta å blogge???? :c

Lureline

17.07.2015 kl.19:31

Cecilie Roxanne AntiStar: Nei!! Jeg setter i gang igjen her og nå

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

20, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer! Kontakt: lineluring@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits