Horny Lesbianos

  

 

Hei!

Nå er det skrekkelig lenge siden sist. Jeg har vært svært opptatt med å date, ettersom jeg faktisk har prøvd å finne ekte kjærlighet på Tinder. Det var helt umulig, så nå er jeg tilbake til uforpliktende snusk.

MEN - noe er nytt! Jeg har nemlig prøvd meg på jenter i det siste.

Det tok lang tid å lære, men jeg tror jeg har fått dreisen på det nå - og derfor vil jeg gjerne dele mine beste girl-on-girl sjekkereplikker med dere!

  

 

 

 


Noe av det første jeg skjønte med jenter som søker jenter på Tinder, er at de er akkurat like lette å fornærme som alle andre jenter. Rart at jeg kunne forestille meg noe annet, egentlig.

I samtalen som vises over hadde jeg ikke noe tidsperspektiv, av en eller annen merkelig grunn. Ikke visste jeg at det bare var 10 minutter siden jeg spurte Jenna hva hun gjorde sist?!

Folkens, husk: hadde du spurt en gutt hva han bedriver med 10 minutters mellomrom, så hadde det ikke gjort noe. Men IKKE gjør det samme med jenter. Enkelte jenter må gå ekstra rolig frem, og vil gjerne at vi skal vise stor interesse overfor hva hun driver med. Her burde jeg for eksempel ha spurt hva slags musikk hun liker og den slags drit. Husk det!

 


 

 

Ut i fra denne jentas profil, kunne jeg se at hun ikke var norsk. Da har du skutt gullfuglen! Utenlandske jenter er langt mindre selvhøytidelige, så her er det bare å kjøre på med alt du måtte ønske. Aleska og jeg endte opp på hotellrommet hennes, som hun bodde på under hennes opphold i Norge. Og det var ikke lenge jeg trengte å chatte med henne for å få til det!

  

Når du sender en melding som kan tolkes på mange måter, for eksempel her, hvor jeg spør om vi skal finne på noe tøys, så må man se etter blunkesmil i svaret fra den andre part! Da er den skitne invitasjonen godtatt og leken er i gang.

Herfra tar det ikke lang tid før dere sitter og spiser plommer, hvis dere skjønner hva jeg mener.

 

 


 

Dette er en vanskelig en. For jeg har jo sagt at jenter som søker jenter på Tinder er akkurat som alle andre jenter. Dermed blir det helt feil å svare det jeg svarte her. Så, som dere kanskje skjønner, så fikk jeg jo ikke noe svar. Men av og til dukker det opp en jente som ikke søker kjærlighet, og som liker det straight forward. Så det er kanskje verdt et forsøk? (Dette er likevel ikke noen oppfordring, så skyld ikke på meg når det går til helvete)

 Her er unntaket! Men, som dere kanskje ser, så har jeg pakket sex-invitasjonen inn i en litt finere pakke. Da beit hu på, og det ble lek between the sheets. En flott dag var det!

  

 

Hang in there, folkens. Nå skal gjøre mitt beste for å holde det gående. 

 

-Lureline

  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lureline

Lureline

21, Oslo

Nyutdannet med doktorgrad i tindring. Med min kunnskap og endeløse personlige erfaringer er jeg klar for å hjelpe dette landet her på rett vei når det kommer til Tinder. Tro meg; det trengs! Her vil dere få mange eksempler fra mitt ville tinderliv, do's and dont's, tinderregler fra min masteroppgave og kåringer av gode og ikke fullt så gode profiler. Ikke vær redde for å komme med innspill, spørsmål og egne tinder-erfaringer! Kontakt: lineluring@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits